Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als estetisch kan verlichting veel doen. Elektrotechniek Groningen is hierin graag uw partner. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen voor een scherpe prijs.

Verlichting

Het is belangrijk een goede balans te vinden tussen functionaliteit en schoonheid. Licht kan zoveel doen: het juiste lichtplan kan de sfeer totaal veranderen in uw ruimte. Het kan dan motiveren en stimuleren.

Elektrotechniek Groningen werkt veel samen met architecten en kan u helpen met het uitdenken van het juiste lichtplan. De mogelijkheden zijn enorm en voor ieder budget bestaat een oplossing. Varierend van traditionele bediening tot de op afstand bestuurde systemen met verschillende luchtscènes, van sfeerverlichting tot tl verlichting, van spots tot indirect licht en noodverlichting. Voor ieders smaak van klassiek tot modern.