Elektrotechniek Groningen

Algemeen

Elektrotechniek Groningen zet zich in om in een prettige en veilige werkomgeving haar opdrachtgevers te helpen in het realiseren van wensen en behoeftes. Elektrotechniek Groningen levert kwalitatief hoogwaardige diensten en totaalpakketten en is altijd op zoek naar de meest betrouwbare en duurzame oplossing. Innovatieve elektrotechnische oplossingen en kwaliteit staan voorop, zowel voor onze particuliere klant als voor een zakelijke klant. Elektrotechniek Groningen staat klaar voor haar klanten, en heeft toegevoegde waarde door eerlijkheid en betrouwbaarheid. Elektrotechniek Groningen werkt vanuit het principe afspraak is afspraak en hierin zijn we helder en transparant.

Elektrotechniek Groningen werkt veelal lokaal, maar ook voor grotere projecten in het hele land. Wij zijn ons bewust van onze leefomgeving en milieu is voor ons belangrijk. Wij geloven dan ook in onze producten en diensten; denk hierbij aan zonnepanelen en energiezuiginge apparaten en systemen. Zo draagt Elektrotechniek Groningen bij aan een betere samenleving.

Elektrotechniek Groningen is een installQ erkend elektrotechnisch installatiebedrijf en voldoet hiermee aan alle veiligheidseisen en voorschriften. De elektrotechnische installaties die wij aanleggen voldoen aan de NEN1010 en aan alle regel- en wetgevingen.

Elektrotechniek Groningen levert maatwerk en voert opdrachten uit in volledige samenspraak met de opdrachtgever zodat aan alle wensen en behoeftes wordt voldaan.

Partners

Wij hebben een samenwerking met Electrostunt.nl, een webshop voor diverse elektronische accessoires.