Elektrische Installaties

Het aanleggen van electriciteit is maatwerk en het is dan ook belangrijk dat het goed gebeurt. Ieder huis of pand is anders en bij slecht aangelegde elektriciteit is er risico op kortsluiting. Elektrotechniek Groningen levert installatietechniek op maat. Wij leggen uw electriciteit aan, volledig afgestemd op uw wensen en aan de hand van uw specifieke behoeften.

Elektrische Installaties

Bij de renovatie van oudere huizen is het soms van nodig dat uw elektriciteit vervangen moet worden. Elektrotechniek Groningen staat bekend om goede service, vakkundigheid, klantvriendelijkheid en gespecialiseerd- en bekwaaheid.

Bij ons kunt u terecht voor al uw elektrotechnische installaties, zowel aanleg als reparatie. Door te kiezen voor Elektrotechniek Groningen kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid en gebeurt het in een keer goed, zo voorkomt u onnodige problemen in de toekomst.

Goed onderhoud is het halve werk:

Verwaarloosde stroominstallaties zijn niet veilig en kunnen voor problemen zorgen. Elektrotechniek Groningen kan regelmatig uw elektrotechnische installatie nakijken. Zo kunt u gemakkelijk problemen voorkomen met uw elektra. Elektrotechniek Groningen kijkt goed naar eventuele mankementen en wij lopen alles voor u langs om te voorkomen dat u zonder stroom komt te zitten.